MGA Memberi Lesen Operasi PLC Loteri Kebangsaan
Toto

MGA Memberi Lesen Operasi PLC Loteri Kebangsaan

Pihak Berkuasa Permainan Malta telah mengeluarkan lesen rasmi kepada pengendali loteri kebangsaan baharu, yang dipanggil National Lottery PLC. Ini adalah kali pertama sejak loteri dilancarkan bahawa Maltco Lotteries Limited, pengendali sebelumnya, telah diganti. National Lottery PLC memenangi kontrak hongkong prize besar yang membolehkannya mengendalikan loteri, produk dan perkhidmatannya, sehingga 2032.

Maltco Lottery Limited Out, National Lottery PLC In
Operasi akan diawasi oleh MGA, walaupun perubahan dalam operasi sebelum tarikh luput lesen baharu adalah sangat tidak mungkin. Loteri kebangsaan telah dilancarkan pada tahun 2004 dan telah dikawal secara eksklusif oleh Maltco Lotteries Limited. Walaupun lesennya telah disediakan untuk tender semula pada tahun 2012, penyelesaian muktamad telah dicapai untuk memberikan penyandang masa itu lanjutan sepuluh tahun lagi.

Tender terkini, bagaimanapun, telah dimenangi dengan pasti oleh National Lottery PLC. Hasilnya, syarikat itu kini mempunyai perjanjian dengan Kementerian untuk Ekonomi untuk menjalankan perkhidmatan dan produk yang ditawarkan oleh Result Sydney loteri nasional. Dengan pemberian lesen hari ini, National Lottery PLC secara rasmi boleh mengambil alih dan menjadi pengendali rasmi untuk sepuluh tahun akan datang.

Mengulas mengenai peluang ini, ketua eksekutif National Lottery PLC Johann Schembri mengalu-alukan peluang itu dan menyebutnya sebagai era baharu untuk loteri kebangsaan Malta. Dia menambah:

Lesen yang diperoleh daripada Pihak Berkuasa Permainan Malta mengesahkan kerja keras yang telah kami lakukan dan komitmen kami untuk menyampaikan perkhidmatan loteri nasional yang inovatif, berpandangan ke hadapan dan yang paling penting, adil dan telus.

Ketua eksekutif National Lottery PLC Johann Schembri
Operator Dipercayai Mampu Mencapai Semua Matlamat Pra-Tetapkan
Berita itu disambut baik oleh Ketua Pegawai Eksekutif MGA Carl Brincat yang berkata bahawa lesen baharu itu dikeluarkan hasil pertimbangan yang teliti Togel Singapore Hari Ini terhadap tawaran produk National Lotter PLC dan apa yang dibawanya ke meja. Brincat memberi jaminan bahawa pengendali baharu itu telah memenuhi tahap tertinggi piawaian operasi dan pematuhan.

Eksekutif juga yakin bahawa National Lottery PLC akan memastikan untuk menjaga pemain dan berusaha secara aktif untuk mengelakkan bahaya kepada pengguna. Minggu lalu, EveryMatrix mengesahkan bahawa ia akan menyediakan permainan kepada loteri kebangsaan.